Snart är våren här...

...och oj vad jag längtar!!! Men visst är det vackert med snö en dag som denna - när solen skiner och allt det vita gnistrar i kapp med fåglarna som kvittrar...älska livet säger jag bara :-)!

Men, tb till våren för snart är vi ändå inne i mars. Ska bli spännande att se vad vår tomt har att erbjuda under snötäcket - vi flyttade ju in i höstas när allt var överblommat osv...kanske ligger det någon krokus eller snödroppe på lut där under äppelträdet? Hoppas!

Men å andra sidan...det spelar ingen roll hur trädgården ser ut, för vi ska ju i princip riva upp allt ändå ;-). Vi har tänkt börja förbereda iaf - plattsättning blir det nog inte förrän till nästa sommar, för vårt fokus ligger ännu INOMHUS. Har inte kommit långt alls än, men det är nog bara bra att bo in sig ordentligt först! Utomhus ryker iaf dom två OTROOOOLIGT fula "granarna" som står malplacerade på framsidan - ska bli sååå skönt att få bort dom! Sen ska även den nya brevådan på plats men det får vänta tills allt blivit torrt ute eftersom vi måste gjuta fast den.

Projekt framöver är bla köket och våra två badrum, men kommer nog att börja med en liten budjetrenovering först (måla med våtrumsfärg istället för kakel pga av att vi ska dra in golvvärme först - o det i sin tur hänger ihop med golvvärmen vi tänkt lägga på hela nedre plan...vilket vi fortfarande är lite osäkra över. Vi vill ha vattenburen men det kanske bygger för mycket på höjden :-( aja, vi får avvakta o kolla upp ordentligt först!

Tiden går så fort - jag och Daniel firar 1 år tillsammans om några dagar :-) WOW, ett helt år...fast om man ser till allt vi hunnit med (resor, hus osv) så känns det faktiskt som fler än bara ett ;-).

Mina underbara barn växer så det knakar - roligt o härligt men samtidigt läskigt! Jag vill ju att Mille ska "stanna" i denna charmiga ålder. Han pratar för fullt o säger de mest gullliga saker, som "älkar mamma", "knaaaaasit" o "ajjabajja Ajiija (Aliya)" haha, ja han är nog den sötaste lilla kille jag någonsin sett...mammas PRINS!!! O då ska vi inte tala om min stora prinsessa!! My god säger jag bara: nu har hon sökt in till musikklass o börjat hänga på fritidsgården!...hjälp, snart är hon tonåring :-O  - men helt underbar är hon på ALLA sätt! Så snäll, duktig och pålitlig (hoppas det håller i sig bara ;-).

Nu ropar dammsugaren på mej...men lägger ut lite nytagna foton, på en nyfriserad Mille bland annat:

Syskonkärlek <3 <3 <3Jag och Daniel i fjällen i början av året - uuuunderbart väder


Puss på dej!


Mille åker brumbrum, strax innan det blev vinter på "riktigt" :-)


Aliya provar glasögon - hihi, vilken söt glasögonorm ;-)


Sonen provar mammas halsband, sötis!


Pulkatime :-)


Härligt i snön :-)


Nyklippt :-)


Så här nöjd blev já ;-)


Världens sötaste prins - min Mille!


Brudarna: Aliya o BFF Ida :-)


Pose :-)

"Aaa, ja ba, o han ba o vi ba lixom...så ba hihihi" ;-)


Några bilder från december...


Sötaste tomtenissen 2011

Förväntansfulla barn på julaftonsmorgonen

Mille o morfar

Mille myser framför brasan

Jag o Aliya nyårsafton 11/12

Delar av familjen nyår 11/12

Syrran åker skridskor o Mille spanar in hallen

RSS 2.0