LYCKA!

Ja, tänk att solen kan göra SÅ mycket för ens själ?! Min balkong badar just nu i solsken o jag längtar efter att det kan få bli nåååågra plusgrader varmare så man kan få sitta där ute utan ytterkläder o bara njuta av livet!
Just nu mår jag så himlans bra - en hel del håller på att hända/har hänt o allt känns så bra så det nästan är bisarrt haha! Samtidigt har jag byggt upp mina "murar" efter allt man gått igenom tidigare i livet. Är mycket mer kritisk o på min vakt men känner trots det att man måste få kunna leva o njuta av NUET, inte sant??! Jag slåss lite med mej själv mao, hihi!
Det rullar på bra på jobb, dagis o frita även fast Mille har varit lite sjuk. Fick vabba i måndags o idag har han feber igen?! Tänder lr öron, det vette tusan :-( Han är hostig o förkyld men märker att det är något annat oxå, frågan är bara VAD... I e.m åker båda barnen hem t papi så det får bli han som får ta vab imorgon.
Slänger ut en fråga (även om jag jobbar i branschen själv o vet hur en del brukar göra men...):
Hur skulle ni fördela upp vab om ni var separerade??! Jag menar att det lätt kan bli "orättvist" om barnen är mycket sjuka de veckor som den är hos just den ena föräldern - blir då en ekonomisk fråga såklart o jag vet att en del brukar välja att vabba varannan dag då, även om barnet eg bor hos den ena. Vad tycker ni? Visst är det lite krångligt för hur gör man rent praktiskt? Det är ju inte bra att det sjuka barnet ska behöva flänga mellan två boenden så då måste det ju nästan bli föräldern som får flytta på sej o kurera barnet hos den andre?
Självklart gäller inte dessa funderingar om barnet bara är sjuk någongång ibland - det händer ju alla o det är något man tar såklart! Syftar mer på barn som är sjuka ofta o i längre perioder (ex ofta vid dagisstart osv).
Jaja, bara intressant o få höra andras åsikter ;-)
Nu pratar vi nog DAGAR innan Mille tar sina första små steg utan att hålla sej i något :-). Han har börjat släppa taget o kan stå kortare stunder helt själv samtidigt som han smidigt går runt här hemma med hjälpa av möbler odyl. - så spännande!!! Tänk vad mycket som händer iom dagis :-)!
På Aliyas front börjar det mer o mer pratas om KILLAR...hihi! Kommer själv ihåg 8-9 årsåldern: mycket jaga-lekar osv. Samtidigt får man som förälder vara lite på sin vakt o lyssna av vad som händer för killar kan bli lite väl nyfikna o vill känna/testa sej fram vilket INTE är OK! Jag vill vara en mamma som Aliya kan berätta ALLT för o jag hoppas det kommer att vara o förbli så även när hon når TONÅREN!
Nä, nu är det dax att packa barnen väskor...snyft! Känns jobbigt att veta att de ska vara ifrån mej en hel vecka igen :-( men på tisdag får vi gosa när papi spelar badminton o jag ska vara med dom under tiden!
Själv ska jag städa o fixa lite vårfint här hemma, träna, jobba och...ja, lite annat ;-)
Hoppas ni får en skön söndag o en härlig vecka i VÅRENS TECKEN!!!
Kramelikram :-)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej !

Allt bra ?Just nu så har du chansen att vinna en fantastisk inredningspryl från Dingelboden.se.

Här finns underbar shabby chic.stil bla.

Vad du vill vinna avgör du själv, berätta bara vad du önskar vinna här:http://moonzanna.se/2011/march/vinn-valfri-inredning-fran-dingelbodense.html#commentSå är du med i tävlingen =)

Kram & Lycka till !

2011-03-10 @ 21:19:06
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0