Nytt år...

och jag hoppas 2011 bara vill mej, mina nära o kära allt gott :-)!!!
2010 var ett bra men tufft år på många sätt - nybliven 2-barnsmamma som separerade från barnens pappa, försäljning av hus och flytt till ett nytt o eget hem (vilket jag aldrig haft förut!). Nu har vi bott här i ett halvår redan...så fort tiden går?! Trivs fortfarande bra men börjar redan känna att jag vill att "något" ska hända (VAD vet jag inte riktigt...). Hoppas som sagt att 2011 blir ett bra år - med jobb, Mille på dagis (hjääälp!) o Aliya på frita igen...nya rutiner helt klart! Får även se hur jag o C kommer göra - börja låta barnen vara varannan vecka osv?! Hmm, ja det är mycket som ska fungera men jag hoppas att allt vill flyta på på bästa sätt för oss alla 4!!!
Den 30:e dec. åkte jag till Oslo för att ringa in det nya året tillsammans med lillebror o vänner - det blev en kanonhelg (tiden gå för fort bara!) o vi hann med att bara umgås, SKRATTA, äta gott, dricka (lite väl mycket kanske ;-) o att se Oslo, som var en väldigt vacker o mysig stad! Planerar redan att åka dit i sommar så jag kan få gå längs Aker brygge, testa strandhäng o se Oslo by summer :-D!
Ja, om ett gott skratt förlänger livet så kommer jag leva flera gånger om efter denna helg - så underbart roliga människor jag har haft omkring mej!!! Från att vi steg på tåget på tors e.m tills jag kom hem sent söndag kväll :-D - sen ska vi inte prata om bekvämligheten på tåget - fy FAAAN SJ, vad håller ni PÅ med eg??! Hur kan man "glömma" 2 vagnar vilket gjorde att vi 5 fick stå/sitta på golvet typ hela 6 timmarsresan - INTE kul! O aptrötta var vi såklart, vi som hade sett fram mot att få sova på tåget... Jaja, det fick vi ta igen väl hemma igen ;-).
Barnen hade det bra hos deras papi under min helg borta - skönt att känna trygghet både för deras o min egen skull, annars hade jag aldrig vågat åka iväg...
Några kort från jul/Oslo/nyår eftersom det tar sån tid att ladda upp korten :-( o som vanligt har jag glömt kameran vid de roligaste händelserna...typ 12-slaget osv;-)
(Fröknarna Brun vs Blek, haha)

Kommentarer
Postat av: Elin

Tack vad gullig du är!!

Ja fyy vad jag har mått dåligt! Har nog aldrig varit så orolig och ledsen i hela mitt liv.

Hans sänka var på 200 och de ska ligga på 10, så jag kan ju inte påstå att han har varit pigg. Macke har fått tagit den största delen på sjukan medans jag varit hemma och gråtit. Är det ngt jag inte klarar av så är de sjukhus! Men nu känns de faktiskt som de har vänt, och jag hoppas att de bara blir bättre. Innan vi åkte till Thailand hade han både magsjuka, öroninflamation och hosta på ca 2v. sen blev han sjuk där nere och sen direkt när vi kom hem igen. Så så vidare stark är han ju inte nu och då kanske de är förståligt att han är lite hängig och slö nu. ;( min älskade lilla unge.Ja de blir verkligen kul för de små att få komma igång me dagis nu! Och ja längtar efter att få jobba! Skönt me 80%, jag vill inte heller jobba mer utan de är ju perfekt ;)Du verkar haft en toppen jul & nyår ;) KUL!

Kram kram

2011-01-11 @ 21:24:52
URL: http://grindemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0