God morgon!

Nu är frukosten avklarad o storasyster har just gått iväg till skolan (min duktiga tjej, som både vill o klarar av det själv :-) - fast snart blir det frita o då blir det skjuts ist!).
Mille o jag ska möta upp en vän o hennes lillkille på stan, lr Ingelsta vilket jag hoppas på eftersom jag vill spana in vad Ica Maxi har för sortiment när det gäller barnoveraller. Har nämligen läst lite tester om att märket Name It ska vara väldigt bra o tydligen har bl.a Ica sålt dom - hoppas jag hittar något, för det behövs mycket o DUBBELT av det mesta inför förskolestarten om 1 1/2 vecka!!! Behöver även hitta bra skor till Mille för han sparkar ju bara av sej dom hela tiden ;-). Eftersom han inte går än så har det inte varit nödvändigt med så "bra" skor, mer viktigt att de varit varma, men nu lär det gå åt ett par stadiga, varma, vattenavvisande o lättknäppta varianter!
Har ni några bra tips på märken ang barnkläder osv?! (Nu pratar vi inte dyra märkeskläder... Bra kläder till bra pris, det är dom jag vill åt ;-).
Barnens pappa åker iväg på skidresa hela nästa vecka (eg hans barnhelg) så därför ska barnen vara hos honom nu fredag till lördag - då hoppas jag på ett Ikea-besök o ev en bio! Var EVIGHETER sen...
Annars känns det bara mysigt att få vara med barnen hela nästa vecka/helg, för nu gäller det att passa på o MYYYYSA innan jag börjar jobba :-) - vi var o hälsade på jobbet igår o det kändes jättebra, plus att Mille verkade stortrivas han oxå :-D Bådar gott inför hans egen dagisstart??!
Ikväll ska vi på föräldramöte inför inskolningen...spännande o nervöst ;-). Då kommer mina föräldrar hit o ser till mina gullegryn under tiden!
Nä, nu ska jag hoppa in i en dusch...
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0