Ojojoj!!!

...mmm, det var länge sen men bättre sent än aldrig ;-)!

Jag får skylla på att tiden inte räcker till riktigt och så ÄR det ju faktiskt...eller? Beror på hur ambitiös man vill vara o ärligt talat har jag inte ens tänkt på "min blogg" på evigheter känns det som...

...men, lite uppdatering är på sin plats!!!

Numera bor jag och min älskade Daniel i Kvarnberget tillsammans med våra 4 barn - i dagsläget (och sen några månader tillbaka) bor mina två barn här på heltid, dvs att dom träffar sin pappi varannan helg, medan Daniels två hjärtan bara bor här varannan helg. Tack o lov kunde vi synka dessa helger eftersom barnen stortrivs tillsammans!!! Aliya älskar att vara storasyster åt alla - hon vill bada, borsta tänder o läsa godnattsaga för Emil o Ella...sötaste o snällaste numera 9-åriga dotter får man leta efter!!! Mille är just nu inne i en period då man måste sitta kvar o "söva" honom (vilket ALDRIG har behövts förut...då kunde jag bara säga godnatt efter att jag lagt honom i sin säng...jaja, dessa perioder ;-) Övrig tid så är det Super Mario, bilar eller annan lek som gäller hihi.

Vi älskar vårt hus här i Kvarnberget - de bästa grannar man kan önska sej o den härliga naturen så tätt inpå (inte konstigt att mina föräldrar valde detta = ultimat boende för en barnfamilj!!!!)

Men...det tar sin tid att bo in sej o i dagarna har vi bestämt oss för att "göra om" lite... vi har ju fyra sovrum (iom det rum vi valde att göra på nedre plan, vilket har varit VÅRT sovrum hittills). Efter att ha bott in oss lite så har vi märkt av att vissa justeringar skulle göra susen :-) - vissa tankar är goda från början men när verkligheten kryper nära så märker man vad som behövs för att alla ska trivas!

Aliya har lidit av många mardrömmar/huvudvärk denna termin o jag tror det kan ha o göra med oro/rädsla pga att hon fått sova på ovanplan själv...mycket därför o även för att effektivisera lite, så ska nu Emil o Ella få dela rum o jag o Daniel ha vårt sovrum däruppe, ihop med Mille...vilket gör det ypperligt för ett kontor/lekrum på bottenplan ist :-) Tror det kommer bli super!!!

Längtar efter imorgon när vi ska dra igång projektet hihi!

Om man bortser från hem, villa o rum så ser Daniel o jag fram mot jul/nyår (jul med hela big family)!!! Vi har barnen hos oss så det kommer bli jättemysigt (usch, hur blir det nästa år :-(...) Nyår är än så länge inte fastställt får se vad vi e sugna på :-)! Vecka 11 bär det av till Trysil vilket som - fy tusan så härligt det ska bli!!!

Jag älskar mitt liv, oavsett vad...vet inte hur jag har kunnat leva utan detta o min Daniel förut??! Vi har SÅÅÅ mycket att se fram mot :-))) Gissa vad, hihi

Får se när nästa uppdat. blir...men bättre sent än aldrig, som sagt ;-)

RSS 2.0