Måndag...

och Daniel jobbar på Måndagsklubben i Linköping - för en vecka sen kom vi hem efter en helt underbar vistelse i Kroatien med alla våra fyra barn :-) allt gick verkligen över förväntan!!! Det kan låta som ett superprojekt att resa med så många barn men jag vill numera påstå att det är tvärtom - de har haft så roligt ihop att man stundvis undrat vad dom gör: på flyget bara njöt dom o satt o babblade, pysslat med Aliyas deckarpysselbok och på stranden, där vi var varje dag (!) så underhöll dom varann helt fritt!!! Jag O Daniel har kunnat mysa trots antalet barn vilket så klart är guld värt <3 men nog är det så: är vi lyckliga är barnen lyckliga och det märks VERKLIGEN!!!

En veckas semester kvar o det lär bli mycket bad, glass o Fyrudden :-) - hoppas bara jag repar mer från förkylningen som ville drabba min nos igår :-(...

Fler bilder kommer men här här EN sålänge...
KRAMKommentarer
Postat av: Elin

Vad gullig du är snälla kusin!! :-)

Klart ni ska skaffa en knoddis!! ;-) Bo in er lite först och kom till ro i huset sen får ni lägga in en "stöt" och utöka familjen! ;-)Ja, föda vaginalt är lixom målet med denna grav! :-) Fast nervig det är jag, redan nu! Byggde upp så mycket förväntaningar kring förslossningen då jag väntade Dellisen. Alla dessa mentala förberedelser ligger kvar i skallen, plus alla nya! Det är fortf den där jäkla saxen som ställer till det ;-)

Men har man gått igenom ett snitt och dess smärtor efteråt så ska jag nog fixa en vanlig förslossning! :-)Ser fram emot lördag, ska bli riktigt trevligt!! :-) En skön stol låter nice, den och en god a-fri drik, bra musik och trevligt folk sen kan det inte bli bättre! ;-)Kramar!!

2011-09-01 @ 20:14:08
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0