En måndag i mitt liv...

...och som vanligt har den bestått av tvätt, städ, disk, handla, laga mat o...you name it ;-)! Men det är så det är här i livet, o jag klagar inte :-D.
Barnen har bott hos mej lite mer än vanligt, men det är bara SÅ mysigt!!! Dels så får man följa dom på ett bättre sätt än när det blir "varannan vecka" - Aliya med skola o kompisar o tankar plus Mille i hans utveckling: han vägrar fortfarande att vilja lära sej att komma framåt utan sitter nöjd på rumpan o snurrar runt (iaf;-) - BVC sa att han nog aldrig kommer krypa utan lär snarare börja köra "rumphasning" vilken stund som helst. Undrar bara när??? Han har ju suttit stadigt sen 5 mån ålder o nu är han snart 10 1/2 månad - haha, min lille Millekille...antar att det kommer när han är "redo", hihi! 7 tänder han ungen fått vilket man kan jämföra med Aliya som hade fått EN vid samma ålder ;-).
Ja, livet går sin gilla gång, eller vad man nu brukar säga... Att vara ensamstående mamma är i sej ett heltidsjobb o jag bävar lite för att börja jobba i februari...än vet vi heller inte var Mille får fsk-plats vilket ger mej magont, USCH! Jag o Crille fortsätter att lära oss av vår "nya" situation - har daglig kontakt o visst slås jag ofta av tanken: "varför har det blivit så här?" o så blir jag sentimental o önskar att allt var som det var förut = VI...
MEN, så inser jag hur jag så här i efterhand förskönar saker o inser samtidigt att vi verkligen inte fungerar när vi lever ihop! Trots allt har jag insett att han är en väldigt god o bra vän (o det är väl det jag saknar mest) o jag är SÅ glad så länge vi kan fortsätta så - att bry oss om varandra o barnen på bästa sätt!!!
Just nu är jag aptrött på mitt hår...vill hitta på ngt kul o som jag trivs i! Är lite sugen på att klippa lugg igen, men inte en rak utan lite snedklippt (som passar mitt lite ostyriga hår bättre ;-) - ska på "cigarr och rom"-fest på lördag hemma hos en tjejkompis - får se om jag vågar mej på ngt tills dess?! Vore typiskt mej att göra ngt drastiskt o som jag sen ångrar, hihi. Men, det växer ju ut igen så... Du lever bara EN gång ;-)
Nästa vecka har Aliya HÖSTLOV o då ska vi ääääntligen åka ut till landet - raggsockor, en mysig brasa i öppna spisen, massa gott te o bara få umgås m familjen :-D! Havsluften gör verkligen något med mej...blir som salig o det är så skönt o avkopplande! Att mor o far bygger ut huset hoppas jag inte stör - de håller bara på utomhus än sålänge...
Nä, nu ska jag nog ta mej en smaskig spenat/fetaostpirog som jag gjorde förut - snuskigt gott...
Ha en riktigt skön kväll
Hilma, Aliya o Selma inför sin dansuppvisning i Luddingsbo :-D
Aliya o Mille (på sin nya "hopphäst", som han än så länge bara SITTER på, hihi)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0