Städning och träningsvärk

Idag är det måndag och jag har inte gjort så mycket mer än att städa - iof väldigt skönt att få det gjort :-D
Älskar när solen skiner ute men det ser ju dessto mer förskräckligt ut INNE när minsta lilla dammkorn syns:-(...
Nu är min älskade sessa hos sin pappa hela veckan - känns tomt o konstigt (som vanligt) men det är tur att jag har Mille o gosa med :-D! På torsdag ska även han hem till dom o då ska jag passa på att ta itu med en hel del present- och julklappsinköp har jag tänkt - december månad är fullproppad av födelsedagar så det är bäst o sätta igång ;-)!
Nu ligger jag i soffan efter ett uppmjukande bubbelbad - har sån TRÄNINGSVÄRK efter allt stompande i lördags ;-) Det var faktiskt en upplevelse att få hänga med bror o hans vänner på Magestiq 12 - nu är jag mamma men oxå "singel" vilket gör att jag faktiskt kan få göra VAD JAG VILL o det tänker jag minsann göra, oavsett vad andra tycker, hihi! Hade jag levt i förhållande nu hade jag garanterat inte följt med på en sån pass "annorlunda" tillställning, men som sagt...man lever bara en gång så!
Snö ska det tydligen komma i natt, om man ska tro väderleksrapporten, o det gör jag sällan...återstår att se! Vinterdäcken har jag INTE fått på än (saknar en karl just när det gäller sånt, hehe) m jag ska åka ner o få dom bytta i slutet av  veckan - får väl promenera lr åka kollektivt om det blir snökaos under den tiden ;-).
Önskar oss en skön vecka :-D
Kramis kramis

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0