Söndag...

men alla dagar ser lika ut just nu - ingen som ska upp till skolan på morgonen, alltså SOMMARLOV o härlig ledighet för hela slanten:-) Ska försöka bortse från flyttstöket o bara njuta av denna sommar - jag med mina två härligt ljuvliga barn!!!

Ja, idag fyller Mille 6 månader...ett HALVÅR har gått sen vi låg där på förlossningen...inte klokt!!! Vi har firat med att äta vattenmelon (det älskar han!) och att gunga gunga gunga:-) Igår köpte jag den första tandborsten o den stunden på kvällen är helt underbar...att få gnugga de små grynen t tänder, hihi! Mille tycker det både är skönt o roligt - spännande med något nytt i munnen!

Aliya har varit på 8-årskalas hos sin "gamla" dagiskompis oxå - de bor i ett radhus på söder - me like (vill oxå bo så, någon gång i framtiden... o så ha sommarstället i skärgården oxå såklart;-)! De hade tur m vädret för FY BUBBLAN vad det blåste på igår - höstvibbar så det hette duga, usch!!!

K var på 120-årsfest på Varvet igår o de verkat ha haft roligt (m tanke på hans trötthet idag;-) - ingen hade blåst av bryggan iaf, tur det!

Imorgon hoppas jag en VVS-kille som vi känner kommer hit - det har börjat droppa från ett rör under värmepannan (TYPISKT att sånt händer JUST när man har sålt?!) m det är tydligen lätt fixat som tur är...

Annars hoppas jag mest på  fint väder - på lördag kommer min söta lillebror hem o jag längtar nästan ihjäl mej!!! Då vill jag ha hunnit packa det mesta så jag bara kan koppla av o njuta ute på landet tillsammans m honom o resten av my family:-) - sen är det snart 1:a juli o då är det FLYTTDAX (även om jag har hela juli på mej så vill jag känna mej redo o flyttklar...har varit tärande NOG under dessa 4-5 månader, sen vi tog beslutet om separation...)

Snart sitter jag i mitt nya egna hem - undrar hur det kommer kännas?! Ensamt o ledsamt TROTS att man vet att detta är det bästa för oss båda??...eller kommer jag kunna njuta o ANDAS utan en klump i magen?!...återstår att se;-)


Härlig söndagskväll - kramis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0