Phuuu...

måste pusta ut lite...fast det är roligt att vara igång m flytten:-) På söndag går stora lasset o jag hoppas få mycket gjort imorgon, bla tapetsering av Aliyas rum - vardagsrummet är redan klart och det blev JÄTTEFINT:-).

Ikväll kommer Alex, min lillebror, m tåget o imorgon ska jag allt lägga beslag på honom - så snäll som hjälper mej!!!

Jaa, det känns verkligen härligt i mitt nya hem, trots att det fortfarande är tomt - t.om. Mille blir lugn där, han som annars kan vara lite orolig;-) Idag satt han o tittade fascinerat på "rostapeten" i vardagsrummet o verkade helnöjd! Ni vet, KVINNLIG magkänsla - det säger ALLT, eller hur?!!

Ett minus, o håll i er för det är ÄCKLIGT, är... hur man tänker som glasmästare av balkongen? - dom/han/hon (knappast hon) har nyttjat toaletten o lämnat en hemsk fartrand i den - usch, usch...måste ta dit toaborsten och rengöring det första jag gör imorgon! SÅ äckligt...

Tur att det finns så många PLUS:-) Balkongen är hur härlig som helst - det lär bli lite ovant med alla "ljud" som Aliya o spec. Mille har varit "förskonade" från i huset - här är det ju mest skog o på sin höjd en uggla som hoar;-). I Ringarna blir det nästan lite "utomlandskänsla" om ni förstår vad jag menar - som från hotellrummet...man hör människor, skratt, rop, musik osv - något jag faktiskt gillar o känner mej hemma i (sen kommer det säkert att störa oxå, när inte jag är på humör;-) m det återstår o se vad barnen säger/reagerar.

I kväll har Mille ätit sin hela första flaska m välling (majs, som passar hans mage) - förut har han protesterat helt m jag bytte t "vällingnappen" (m större hål) o körde ersättning tills han vant sej vid det större flödet, o nu, helt plötsligt så gick det jättebra m vällingen:-). Till lunch blev det couscous, kyckling med tomatsalsa o det var mums - självklart kör jag burkmat denna period m ser fram mot mitt nya hem så jag kan laga lite mer egen mat till honom - fast jag tycker burkmaten är ett toppenalt., helt klart...vill man leka supermorsa så visst, varsegod;-) m jag kör MYCKET bukrmat!

Min stora duktiga tjej - hon skulle vara hemma 21.00 o kom in vid 21.05 (mer kan man inte begära;-) - hon älskar att leka m sina vänner här på gatan så jag drog på  henne lite myggstift o jeansjacka (igår blev hon nästan uppbiten:-( o så får hon vara ute en LITEN stund till;-)

Nu ska jag titta lite på Tv - finns det något annat än "bröllopet"?KRAMIS
Så här firade vi Milles 6-månadersdag - med vattenmelon och att gunga:-) ÄlskaR hans fina blåa ögon (efter mej , hihi)


Sin far upp i dagen! - men jag tycker ju fortfarande K är väldigt söt så;-) (bara för att vi ska dela på oss så betyder det inte att jag fortfarande gillar det jag en gång föll för, eller hur?;- Det är en helt annan sak att LEVA ihop...tyvärr...))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0