Mulet väder...

...gör mej ingenting just nu, tycker det var välbehövligt med lite regn! Säkert kommer solen o värmen om några timmar igen, pust! Är man i skärgården så skulle jag inte klaga men STAN...det står ju helt still - inte minsta lilla fläkt:-(

I morse var jag o lämnade Aliya på Day Camp - nu stundar tre dagar FULLA av roliga aktiviteter (nästan så jag blev lite avis;-) Kan inte fatta att hon blivit SÅ STOR?!! I hennes grupp, ca 25 st, var det mest fotbollskillar så hon o Tindra lär ha många sötisar att spana på om de har lust, hihi!

Äntligen har jag hämtat mina fina sittunderlägg (sittunderlag? ja, ni fattar;-) som jag vann på grindemyr.se - de är verkligen jättefina och SÅÅÅ praktiska - blev inte större än en plånbok när man vikt ihop dom båda o det följde även med en liten väska att fövara dom i - TACK snälla Elin, de kommer användas flitigt:-).

Idag hoppas hoppas jag på att Camilla o hennes lille Noah kommer o hälsar på oss i vårt nya hem - hon är såklart jättenyfiken på o se hur vi har fått det o jag är lika nyfiken på att få se hur mycket Noah har växt sen sist;-). Sen återstår det att se om de "kommer iväg" för de har haft en kämpig start - herregud vilken otur man kan ha...nu hoppas jag verkligen att de bara kan få må bra, hitta rutiner som passar o NJUTA av varandra o sommaren fortsättningen:-).      
 
Vi njöt på badhuset i lördags:-)

Ha en skön dag i det svalare vädret - kramelikram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0