Aliya 8 år!!!

Hur kan åtta år ha gått SÅ FORT??! Kan inte fatta att det är så länge sen vår fina tjejja kom till oss...
Minns tillbaka: jag var 21 år och hade haft en toppengraviditet :-D Var beräknat att vår lill* skulle komma ut den 24 november (visste ju inte att det var en flicka, trodde faktiskt Aliya var en pojke eftersom hon levde runt så mycket i magen ;-)!
Den 24:e hade jag inget på känn men exakt en vecka senare, den 1:a december som låg på 1:a advent det året... Natten innan började jag få värkar, fast det var ingen outhärdlig smärta utan jag minns att jag duschade o försökte vila mellan varven. Crille sov ganska bra vill jag minnas ;-). På förmiddagen började värkarna komma med ca 5 min mellanrum men jag tyckte ändå att det skulle göra liiiite ondare?! Gick runt, runt o tog emot smärtan men ville inte åka upp till BB för "vi kommer bara bli hemskickade igen" (varför jag nu tänkte så?)... När kl var 15.00 var Crille ganska blek o orolig o sa att "NU RINGER JAG EN TAXI!!!" o visst...vi åkte upp! En jättesnäll kvinna körde taxin kommer jag ihåg o årets första snöflingor singlade ner från skyn!
När de tog emot oss på BB var jag öppen 4 cm (om jag minns rätt), vi fick lägga oss o göra det bekvämt i det "fina" gröna rummet med dubbelsäng, för de trodde det ändå skulle ta lite tid...fast jag hade hela tiden regelbundna värkar! Crille gick ner o köpte paj o en inredningstidning o jag minns hur jag stod upp o försökte få i mej några tuggor mellan varven samtidigt som jag försökte bläddra lite i tidningen ;-)!
Crille får i uppdrag av sköterskorna att massera mej när jag står lutad mot sängen...men det gillade jag inte utan minns att jag gapade något om att "SLUTA med det där!" (stackarn...kan inte vara lätt att vara åskådare, usch!) Sen drog allt plötsligt igång...hur vet jag inte riktigt men vattnet gick INTE utan de stack hål på hinnan. Plötsligt AVTAR mina krystvärkar så jag ligger o försöker stånka på ändå (apjobbigt utan "hjälp") o då märker dom hur den lill* börjar må dåligt!!! Bebisen har bajsat i fostervattnet så det rusar in läkare o sköterskor - de sätter en manick så de kan avläsa bebbens hjärtljud o Crille sitter likblek/nervös o studerar våra hjärtfrekvenser samtidigt som han försöker hjälpa mej...stackarn! Själv var jag ganska dimmig, trots att jag inte hade ngn smärtlindring, förutom några tag på lustgasen (som fick mej att se en stor, gul TRAKTOR - jag gapskrattade i ca en minut innan smärtan tog över igen ;-).
MEN...kl. 20.17 får jag upp den finaste lilla flickan på mitt bröst o hon mår hur bra som helst (lite frusen var hon...) o vi grät glädjetårar!!! 3580 g och 52 cm lång och hon skulle heta ALIYA!!! Vi stannade två nätter innan vi åkte hem till vårt hem på Wadströmsgatan o därmed började vårt nya liv som föräldrar :-D!
Ja, det är hela 8 år sen detta hände...HELT ofattbart!!! Men GUD så jag älskar min fina flicka - hon är och har alltid varit helt otrolig :-D!!!
Mamma älskar dej Aliya <3 Grattis min sessa!!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Åhhhh jag får rysningar, sitter här med glansiga ögon och röd nästipp - kan inte annat än bli rörd ;)

Det är ju så makalöst underbart att få se sitt lilla barn för förta gången! Även om jag inte fick upp Della på bröstet så kom BM fram till oss bakom skynket direkt när de plockade ut henne så vi kunde snuffa på våran bebis, bästa ögonblicket i mitt liv! :)Som sagt, tänk att det gått 8 år sen lilla/stora Aliya kom till världen, kan inte sägas för många gånger; tiden går for fort!!!

Hon är så söt och härlig din lilla tjeja! :) Man får jämt ett sånt varmt och glatt mottagande av sessan när vi ses! :) Ge henne en stor kram från mig!TACK, TACK för igår! :) Så snällt att vi kunde komma förbi lite tidigare så vi ändå hann hälsa på en liiiten stund! :)

Lägenheten var verkligen kanonfin, du har verkligen fått till det med inredningen!!! :) Kändes som en röd tråd genom hela inredningen och stylingen - me like!!! :)

Tack för allt gottit vi hann stoppa i oss ;)Ta hand om er nu så hoppas jag att vi ses snart!!KRAMISAR!

2010-12-06 @ 11:09:50
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0