Våren som försvann...

...o ersattes av snöflingor - blääää! Hoppas värmen o solen kommer tillbaka snarast möjligt!!!

Nu har jag en aktiv 4-månaderskille i famnen (inte lätt att skriva m en hand;-).

Idag var vi ute vid Ingelsta o småshoppade lite, bla nya gummistövlar till A eftersom hennes fötter verkar växa 2 strl per termin, haha - hoppas det avtar, annars får hon två kanoter till fötter snart;-).

Sen behövdes nya haklappar t M o lite nya varianter av smakportioner o även banangröt som vi ska testa - hittills har han prövat potatis/majs, katrinplommon o päronpuré, vilka har gått ner ganska enkelt allihop:-) - idag fick han pröva potatis/palsternacka o det var helt ok det oxå! Till efterrätt blev det plommon igen, för det gör gott för hans lite tröga mage. Den har tack o lov blivit mycket bättre bara de sista dagarna - han har vaknat runt 06.00, fått ersättning o sen börjat bajsa som tack för maten, hihi!

Igår skrev vi papper m de nya ägarna av vårt hus - de var supertrevliga o det kändes så skööönt eftersom vi har haft så god kontakt m våra grannar. Nu kan vi lämna över huset i goda händer vilket känns toppenbra!

Vi kommer att lämna över huset den siste juli vilket betyder mycket flytt o stök mitt i sommaren, m det får vi ta! Har ju alltid Fyrudden att åka ut till när det behövs en paus;-).

Nä, nu ska jag hämta A från skolan o göra ett litet besök m henne...återstår att se VAR, hehe!

Kramelikram

Kommentarer
Postat av: Elin

Ja håller me dig -bläää för detta tråkiga väder!

De är bara att stanna inne, men man kan alltid hålla sig sysselsatt me matlagning, tvätt, städ & en massa bebisgos ;)Kul för er att ni blev av me huset så lätt, inte för att jag trodde ngt annat. Vet ni var ni tar vägen nu? eller letar ni? Här hemma jobbas de för fullt med trädgården och nu börjar vi nog se ett slut, ska bli himla skönt!

Nu ska jag snart förberada mig inför några timmars jobb. Ta hand om er

2010-04-22 @ 13:23:34
URL: http://grindemyr.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja varför tittat man på sådana program för? är likadant när man är höggravid o sitter o tittar på riskförlossningar ;)Nu är jag precis hemkommen från jobbet -ont i fötterna kan man säga att ja har. Inte van att stå så länge längre ;)

Nu ska ja ta rikting mot sängen!

Godnatt

2010-04-22 @ 22:10:52
URL: http://grindemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0