Packar...

och packar - fy tusan va grejer som ska med när man flyttar på sej:-(.

Jag har tagit beslutet att flytta hem m barnen t en väninna ett tag, lr tills jag får min egen lghnt (juli) - det blir nog lugnast så men självklart känns det även jobbigt! Så snart A slutar skolan så drar vi ut till Fyrudden o njuter av sommaren där!

Den största anledningen är just att jag behöver få känna att livet går vidare - som det har varit sista tiden så har allt bara rullat på precis "som vanligt", fast det inte har VARIT som vanligt - jag har tvättat, handlat, städat, tagit hand om barnen, skött allt m mäklare/köpare osv osv och det är saker jag GÄRNA tar hand om men då ska det vara för min egen skull!!! Har jag o K tagit beslutet om att dela på oss så ska det oxå visa sej i delat ansvar m.m (enl mej) men det har misslyckats:-(.

Det blir nog lätt så när man har blivit "bortskämd" o fått allt lixom serverat...och det är delvis mitt eget fel o det inser jag. Men nu får det vara slut på det o jag tror K kommer att växa som person när han själv måste klara av o "tackla" saker på sitt sätt! Först då kommer vi kunna fungera som vänner:-).

Så, nu är det en hel del som ska in i bilen - babygym, väskor m kläder, blöjor o mat, mm mm mm...men jag kommer ju självklart att kunna åka hem till huset o hämta/lämna saker så fort det behövs!

Nu måste jag packa vidare... Kram till er!

Kommentarer
Postat av: Elin

Kära kusin, LOVA att ringa om du behöver hjälp med nått eller bara vill prata! Tvivlar inte ett dugg på att ni fixar detta.

STORA styrkekramar till dig!

2010-04-30 @ 22:54:36
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack så mycket! -låter bra ;)

Hoppas ni hade en bra valborgsmässoafton trots omständigheterna!

Vi hade besök utav vänner och likaså ikväll. Dock har jag fått en tid på jour me Freddie, han har fått blåsor i hela munnen? ;( o så är han jätte hes. Hoppas bara att de är ngt virus så de inte är ngt annat!! kram

2010-05-01 @ 18:30:52
URL: http://grindemyr.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack, vad gulligt du är! :) Ja, här sker det förändingar hela tiden, man kommer på att en möbel gör sig bättre på ena stället bättre än det andra osv ;) Förvaringsmöbler kn man aldrig få för mycket av!

Hur är allt med er? Tänker ofta på er <3Ja, ses snart måste vi absolut göra!Ta hand om er sålänge! Kramar!

2010-05-03 @ 21:42:22
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0