Onsdagsförmiddag...

...och en storhandling är avklarad, skööönt (iaf när allt är uppackat o på plats;-).

Vaknade av ett pling i mobilen vid 06.30 - M o E har blivit föräldrar till en liten fin MELKER inatt - åh, jag är så glad o stolt för deras skull:-D Allt hade tydligen gått jättebra o han var sådär lagom stor, runt 3500 g och 51cm lång!
(Kan ju inte förneka att jag tycker det var EXTRA kul m en liten kille, hihi - nu blir det de två M:en!)

Blev faktiskt paff för min lille M brukar alltid vakna runt 06.00 - då skriker han för fulla muggar o jag får SPRINGA ner för att fixa mat;-) Han har ju inte ätit sen 19.00 kvällen innan så det är klart att han är hungrig som en liten varg! Men i morse sov han lugnt o gott vidare efter att jag stoppade tb nappen runt 05.30 så jag fick faktiskt "väcka" honom vid 07.00 för att ge honom den mat jag gjort iordning;-).

Min lilla gubbe - han har blivit så glad o nöjd på sista tiden - pratar, skrattar, bubblar, dreglar o suger på sina fingrar i ett kör:-D Bara det att kunna lägga honom ner/sätta honom i stolen o han kan pyssla o vara nöjd SJÄLV en stund är så klart guld värt för mej! Det är ändå mitt andra barn, o jag borde ha "lärt" mej av mina sk misstag, m det verkar helt enkelt vara så att båda mina barn är väldigt aktiva, vill vara med hela tiden o helst stå upp:-). Jag försökte fr dag ETT att kunna lägga ifrån mej honom m det gjorde honom så ledsen, så ledsen att jag tillslut, självklart, lyfte upp honom - då har han alltid blivit lugn o nöjd o då är det ju lätt att man fortsätter så;-).

Nu börjar det kännas jobbigt att bo kvar i huset:-( - ska jag bo här vill man ju börja fixa o pyssla i trädgård osv m det känns bara så meningslöst nu... K och jag fungerar tidvis bra ihop m självklart är det tärande, (även för min älskade A!) - båda vill ju gå vidare i livet så jag hoppas att vi kommer att kunna få göra det SNART!!!

Nu ska jag ta en kopp kaffe i solen - A är i skolan o M sover vidare i sin bilstol;-) Bäst att passa på som sagt;-)

Kramis kramis!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad gullig du är kusinvitamin :) Ja, såklart bara för att jag berättade i helgen hur bra jag mår så har ryggen, de 2 senaste dagarna värkt och varit stel.. Hoppas som sagt det stannar på en lagom nivå så jag slipper känna mig som 90 ;)Jag går hem den 5:e juli.. men jag har börjat tänka om lite.. Jag har lagt in om 3 veckor men jag har egnligen 5 v att kunna ta ut i år. Jag hade tänkt ta de två andra i höst för att "öka" mammapenningen lite nån månad. Nu när jag tänker efter så kanske jag skulle lagt in om alla 5 redan i sommar?!

Skönt att vara hemma och förbereda ankomsten och inte minst att slippa lååånga dagar med pandlandet..

Vad tycker du, ska jag se om jag kan lägga in om de två restenade vekorna eller ta ut semdagarna i höst/vinter?

Har ni hört nått mer om huset?

KramKram!

2010-04-28 @ 21:14:48
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Elin

Eller hur?! Kan andra göra det gång på gång så kan väl vi! ;) Lite självförtroende och lite jävlar annama så ska det säkert inte vara några problem ;)

Kramis!

2010-04-29 @ 21:16:47
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, det är ett enda virrvarr det där med vilka dagar om ska tas ut innan och efter lillans ankomst! Igår bokade jag iaf in oss på ett gruppmöte den 10:e maj på försäkringskassan, det kanske klarnar lte tydligare då ;) Jag försöker förklara för Chris och disskutuera vad han tycker, hur många dagar vi ska ta ut i veckan etc.. Han tycker dock att jag är ruskigt dåligt på att förklara och börjar garva, hoppas männsikan på F-kassan kan det där lite bättre! Det kanske är lite förvirrande att lyssna på en virrig gravid blondie som tror sig veta mer än vad hon kan..haha ;)Jag har lagt in om sem fån den 5:e juli och 3 veckor fram, alltså msåte jag hoppa på föräldrardagarna ca 2 vckor innan BF. Det betyder att det kan bli 1-2 veckor till som jag får plocka dagar till om hon vill stanna kvar i magen.

Kanske ska se till att få de två andra veckorna inlagda på schemat ändå, fast efter mina "ordinare" som jag redan satt upp mig på?!

Äh, nu ska jag inte besvära dig mer om detta. Det kommer att lösa sig! :)Vad har ni för planer för ikväll då, ska ni se nån eld? :)Kram!

2010-04-30 @ 08:28:04
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0