Fyrudden...

...är mitt paradis och vi åker nog dit imorgon, om vädret är fint!

Idag har jag inhandlat ett par gulliga badbyxor till M så nu är det fritt fram att åka t badhuset:-D. Ett stort o löjligt minus är att man tydligen inte får ta m barnvagn in på Finspångs badhus - varför inte, om man har skydd på hjulen??? Här i stan är det helt ok m vagn så vi får väl åka dit, trots kylan;-)...

A leker med sin kompis på gatan - känns sorgligt att vi ska flytta m förhoppningsvis kan de hålla kontakten o träffas ändå för de är ju så stora nu! (Ett försök att dämpa mitt dåliga mammasamvete kanske?)

Idag är vårt hus med i NT o visst har vi märkt av flertalet bilar under påskhelgen - återstår att se hur många det blir till visningarna - usch, en jobbig o nervös väntan!!! Hoppas allt går som vi vill!

M sussar i sin vagn o jag funderar på en promis lite senare - kan inte solen titta fram tills dess?!

Förra veckan blev det ingen träning - ajjabajja, så nu får jag ta tag i det denna vecka. Ska gå in o boka ett pass redan nu så har jag det gjort!

Saknar min lillebror redan - nu är han tb i Oslo. Vi planerar en tripp dit så vi får hälsa på o se hur han har det i Norges huvudstad:-). 

Nä, nu ska jag se till att få lite annat gjort...

Kramelikram

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0