Häääääärliga fredag!

Veckan har gått fort, men så är det ju när man mår bra o har roligt inte sant?! :-) Visserligen fick jag vabba mån o tis pga att Mille var dålig i magen (bakterie lr tänder, det vette tusan) men sen har dagarna rusat iväg o Mille mår mycket bättre!

Ikväll har vi bakat pizza o den blev löjligt god - varför köper man hämtpizza när det är så gott o lätt att göra egen med det färdiga pizza-kitet som finns att köpa?! Efter att vi mumsat upp den så kröp vi upp i soffan o jag sitter där än, fast numera ensam-barnen sover och...ja, den 3:e var tvungen att jobba ikväll :-(!

Någon som är nyfiken på vad som händer? Såklart att ni är det hihi (vi är alla födda nyfikna!) m jag vill inte säga för mycket än, bara att jag helt oväntat träffat en människa som gör mej så GLAD :-D - vill inte låta sådär löjligt klyschig o verka sväva på moln men något har verkligen hänt...mot alla odds! Som i sagan o nästan bisarrt, men vad f*n...det är ju så jag känner så ;-)!

Sen är jag den sista som vill ropa "hej" men å andra sidan har man ju aldrig ngra garantier, lr hur?! Bättre då att leva o njuta :-)

Nu hoppas jag att ni får en riktigt härlig helg, trots denna snö som så onödigt landade under natten - tror den lär försvinna lika fort o att våren sen är här för att stanna!!!

Imorgon tänkte vi ta en dagstripp ut t Fyrudden o spana in bygget om vädret är ok - spännande :-)! Isf kommer mina föräldrar att få träffa mr D oxå hihi... (Herregud, jag känner mej som en fjortis! m det struntar jag i ;-)

Kram kram


LYCKA!

Ja, tänk att solen kan göra SÅ mycket för ens själ?! Min balkong badar just nu i solsken o jag längtar efter att det kan få bli nåååågra plusgrader varmare så man kan få sitta där ute utan ytterkläder o bara njuta av livet!
Just nu mår jag så himlans bra - en hel del håller på att hända/har hänt o allt känns så bra så det nästan är bisarrt haha! Samtidigt har jag byggt upp mina "murar" efter allt man gått igenom tidigare i livet. Är mycket mer kritisk o på min vakt men känner trots det att man måste få kunna leva o njuta av NUET, inte sant??! Jag slåss lite med mej själv mao, hihi!
Det rullar på bra på jobb, dagis o frita även fast Mille har varit lite sjuk. Fick vabba i måndags o idag har han feber igen?! Tänder lr öron, det vette tusan :-( Han är hostig o förkyld men märker att det är något annat oxå, frågan är bara VAD... I e.m åker båda barnen hem t papi så det får bli han som får ta vab imorgon.
Slänger ut en fråga (även om jag jobbar i branschen själv o vet hur en del brukar göra men...):
Hur skulle ni fördela upp vab om ni var separerade??! Jag menar att det lätt kan bli "orättvist" om barnen är mycket sjuka de veckor som den är hos just den ena föräldern - blir då en ekonomisk fråga såklart o jag vet att en del brukar välja att vabba varannan dag då, även om barnet eg bor hos den ena. Vad tycker ni? Visst är det lite krångligt för hur gör man rent praktiskt? Det är ju inte bra att det sjuka barnet ska behöva flänga mellan två boenden så då måste det ju nästan bli föräldern som får flytta på sej o kurera barnet hos den andre?
Självklart gäller inte dessa funderingar om barnet bara är sjuk någongång ibland - det händer ju alla o det är något man tar såklart! Syftar mer på barn som är sjuka ofta o i längre perioder (ex ofta vid dagisstart osv).
Jaja, bara intressant o få höra andras åsikter ;-)
Nu pratar vi nog DAGAR innan Mille tar sina första små steg utan att hålla sej i något :-). Han har börjat släppa taget o kan stå kortare stunder helt själv samtidigt som han smidigt går runt här hemma med hjälpa av möbler odyl. - så spännande!!! Tänk vad mycket som händer iom dagis :-)!
På Aliyas front börjar det mer o mer pratas om KILLAR...hihi! Kommer själv ihåg 8-9 årsåldern: mycket jaga-lekar osv. Samtidigt får man som förälder vara lite på sin vakt o lyssna av vad som händer för killar kan bli lite väl nyfikna o vill känna/testa sej fram vilket INTE är OK! Jag vill vara en mamma som Aliya kan berätta ALLT för o jag hoppas det kommer att vara o förbli så även när hon når TONÅREN!
Nä, nu är det dax att packa barnen väskor...snyft! Känns jobbigt att veta att de ska vara ifrån mej en hel vecka igen :-( men på tisdag får vi gosa när papi spelar badminton o jag ska vara med dom under tiden!
Själv ska jag städa o fixa lite vårfint här hemma, träna, jobba och...ja, lite annat ;-)
Hoppas ni får en skön söndag o en härlig vecka i VÅRENS TECKEN!!!
Kramelikram :-)

RSS 2.0