Nyduschad...

o redo för en ny dag :-D Har köpt "strandspray" till håret, o vilken skillnad det blir - slipper den där nytvättade känslan som bara gör mitt hår platt o tråkigt ;-).
Mille springer runt i sin gåstol - skönt att han är nöjd i den, nu när han inte kan ta sej framåt på annat sätt, hihi!
I morse fick Aliya ta på sej sina vinterbyxor över leggingsen - termometern visade på -3 grader o jag vill inte riskera att hon blir förkyld till höstlovet... Men nog känns det konstigt att hon måste använda sina vinterkläder redan??? Vad ska hon då ha när det blir "riktig" vinter ?!
Idag ska vi hem till mor o far :-D Ska rota runt i lite kartonger med sparade kläder fr när jag var liten! Mamma har ju sparat ALLT (nästan) vilket är jättekul - alltid hittar man något som känns kul o som fungerar nu med för modet återkommer ju, hihi. Hoppas jag hittar något som kan passa Aliya! Sen ska vi även titta i den gamla maskeradlådan som är full m prytlar o grejjer - Aliya vill vara vampyr till Halloween o jag har svaga minnen om att det kan finnas passande saker i den!
Sen ska vi även äta lite mat ihop - lyx att bli bjuden på mammas goda mat såhär mitt i veckan :-D!
Nu ska jag försöka lägga lillprinsen för lite förmiddagsvila - fick reda på var han får sin fsk-plats igår oxå! Skönt att veta o jag hoppas det kommer bli bra, trots att han fortfarande känns så liten...men det är ju några månader kvar tills februari när det är tänkt att jag ska börja jobba...
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0