Lusten att blogga...

kan variera o nu har jag legat lågt ett tag - samtidigt har jag ett behov att skriva, så jag får se hur mycket bloggande det kommer bli framöver... NU blir det några rader iaf ;-).
Nu märks det att hösten är här på riktigt: härliga färger utanför fönstret och varma kläder behövs! På tv:n märks det oxå, så nu kan jag gotta mej i "andras liv" med de ensamma mammorna, Bönderna o så självklart IDOL (som jag slaviskt följer ;-).
För övrigt så rullar livet på - kan inte säga att jag "vant" mej vid att vara den ensamstående mamman än för det tar nog tid! Ena veckan är det fullt upp med två barn, skola, tvätt/städ/matlagning osv medan den andra veckan ser annorlunda ut... Då har jag Mille fram tills torsdagen då han åker hem till pappa och Aliya (som varit där hela veckan). Kommer nog aldrig att vänja mej vid att vara utan barnen... Blir mest konstigt tomt o FAST man har tusen grejjer att göra så blir det lätt att jag bara gör "ingenting", fast det är nog nyttigt det oxå ;-)
Hoppas komma igång med lite aktiviteter, vill börja träna på allvar o är även inne på att ta upp min sång igen. Vet en rolig kör att gå med i men hur gör jag när de har övningar på onsdagar mellan 19-21??? Lite knepigt...men jag ska nog lista ut ett sätt att lösa det!
Igår investerade jag i en MacBook och jag älskar den :-D!!! Once you go Mac you never go back ;-)
I helgen ska barnen vara hos mej fast det eg är min "barnfria" helg (K ska ut o fiska m gänget) - bra att vi kan lösa det genom att hjälpa varandra :-D! Han hjälper mej den 6:e nov. för då ska jag göra en "tokig" grej, nämligen att följa med min lillebror o kompisar på Hardstyle/Magestiq 12 på Stadium Arena! Blir nog en upplevelse trots att det inte riktigt är min musikstil i vanliga fall, hihi... o så får jag träffa bror, som annars bor i Oslo så!
Imorgon kommer Johanna hit o vi ska laga lite god mat, dricka vin o se på Idol! Blir en skön o mysig kväll...
På lördag ska mina föräldrar vara barnvakt för första gången (för Milles del) för då ska jag på tjejmiddag hos Angelica i Luddingsbo :-D - ska vara lite standby OM det nu inte skulle gå bra med Mille,  men det hoppas jag attdet gör!
Nu ska jag virka det sista på min fina TUB - blir en skön o varm "halsduk" :-D (Har ni inte testat att virka så måste ni PROVA - det är så avkopplande o så är det kul att göra något "eget" oxå ;-)!
Imorgon bitti ska jag storhandla lite innan jag hämtar upp min lilla prins, o sen kommer Aliya hem till mej efter skolan - då blir det mysmys o MÅNGA kramar!!!
(Jag testar min nya webkamera - inte det bästa ljuset kanske, hihi...)
Sov gott - kramis

Kommentarer
Postat av: Emma Roodla - Foto

hehe ingen fara!ja :) Både och men ute är en aning mysigare. men funkar med våda som sagt .)!

jag har faktikst tid på söndag förmiddag om du kan då? Inställda fotningar ;P

2010-10-14 @ 23:10:26
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0