Feber o dop...

Några snabba rader innan min lillkille vaknar igen...fast nu sover han förhoppningsvis för natten iom att han har lite att ta igen: igår f.m kändes han varm men var ändå pigg o glá som vanligt. Måste ta febern tänkte jag o passade på vid nästa blöjbyte - då visar tempen 39.6 grader, ojojOJ!!! Stackars mammas pojke...o konstigt nog blev han "mer" sjuk iom att jag fick reda på hans temp., blev ledsen o hängig...
Så typiskt kände jag...vi hade nämligen lilla Dellas dop som vi skulle gå på kl 16 - gick i valet o kvalet om jag o Mille skulle åka (Aliya kunde åka m mina föräldrar så att iaf HON kunde komma!) men en halvtimme innan valde jag ändå att ta på Mille lite kläder för då var hans temp nere på 38.5 (med en supp då iof) - vi kom i sista minuten t dopet, som var SÅÅÅ fint, men stannade bara ca 1 timme - väl hemma igen hade Mille 40.3 så natten bestod inte av mycket sömn alls...han hade svårt att somna in ordentligt, förmodligen för feberdrömmar osv - mitt lilla pyre, så synd jag tyckte om honom där han låg som en kamin brevid mej i stora sängen! Som mest hade han 40.8... Därmed låg jag oxå vaken mestadels av natten, så ikväll blir det sängen BUMS efter Ensam mamma söker!
Nyss fick jag i honom lite välling o nu låg tempen bara på 37.3...hoppas den håller sej nere! Samtidigt har jag mina aningar om att det är "3-dagarsfebern" o då lär han ha feber ngt dygn till, plus att utslag kan komma vilket är typiskt för just den åkomman...Jaja, bara vänta o se! Viktigast är att han dricker mycket, fast inte bara vatten enl 1177 - det behövs lite socker så att kroppen får energi! (Himla bra att man kan ringa 1177...nog kan man mycket, 2-barnsmamma o fsk-lärare som jag ändå är, m det är bara skönt att få höra någon annan säga vad man "ska göra" - känns tryggt :-D).
Bjuder på en suddig bild av en glad o fäktande Mille ;-)

Kommentarer
Postat av: Elin

Stackars liten!! Min lilla plutt här hemma har också haft feber i flera dagar nu. Så ikväll fick jag tid på jouren och de visade sig vara dubbelsidig öroninflamation ;( stackars lilla skrutt som han har hostat och och gnällt. Men inte trodde ja att de var öronen? Nu har han ialf fått pencilin och jag hoppas att de vänder FORT!

Man sover ju inte själv om nätterna när de små inte mår bra. Känner mig också lite småkrasslig så ska nog sova ja me nu!

Natti natti och krya på er!

2010-11-22 @ 21:24:04
URL: http://grindemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0