Heja Sverige!!!

Tittar på Eurovisionsschlagerfestivalen (shit vilket långt ord;-) o hejar såklart på ANNA - annars är Turkiet en favorit i kväll:-)...

Hoppas, hoppas Sverige går vidare så att det blir kul att se den stora finalen på lördag - då ska jag o barnen heja o mysa hos mamma:-) Pappa ska på student fest (hans gamla klass;-) så det passar bra för oss tjejer (m lillpilten som förhoppnvis sover sött) att kunna ha hög volym på tv:n o hurra o bua för full hals!!!

Idag har jag börjat packa lite smått...prydnadssaker, vaser/krukor m.m o det känns skönt att vara igång:-) Tiden bara flyyyger fram så det är ingen idé att skjuta på det hela, o så snart Aliya slutar skolan så kommer vi nog vilja vara en hel del på Fyrudden oxå!

Imorgon blir det lite PARTY:-) m kollegorna från jobbet - det är Camillas sista dag på jobbet o hon bjuder på middag - sen ska hon bara få fokusera på bebben som är beräknad t 16 juli - läääängtar jag mé:-)

Ev går vi vidare o tar ett glas ngnstans, typ Munken lr Grand...får se om jag inte längtar ihjäl mej efter barnen bara;-)...fast jag MÅSTE ju slita mej så K får chans att styra lite oxå;-)

Kram o godnatt . ska nynna mej t sömns, hihi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0