Åhhhhhh...

...denna väntan tar nästan knäcken på mej - har inte kunnat göra annat än att gå fram o tillbaka, fram o tillbaka HELA dan, i väntan på ett tele.samtal från Camilla!

SÅ, äntligen ringde hon vid 15.30 - ingen bebis än...m de tror att de drar igång t kvällen. Tydligen är hon öppen 1-2 cm nu m de vill ju dröja ut det så lång tid som möjligt pga att det är så många veckor för tidigt.

C verkade må bra trots täta värkar som hållt i sej ett par dygn nu...hon har inte sovit något alls...gumsan, åh vad jag tänker på dej!!! Hon hade fått akupunktur för värk i ryggen (som hon först inte fattade var värkar, hihi...) o det hade tydligen fungerat jättebra (trots att hon var anti innan!).

Hoppas nu bara allt går bra - tydligen blir det att stanna på sjukhuset i minst en vecka, kan bli fem veckor,  beroende på hur lill* mår - BM tror det är en liten tjeja pga av barnets hjärtfrekvens, m man vet ju aldrig riktigt säkert förrän den är här:-) De tror bebisen kommer ligga runt 2 - 2,5 kg vilket är helt ok, inte JÄTTEpytteliten, m sen återstår att se hur lungor/hjärta är utvecklade...

Åh, shit...nu kommer jag inte kunna göra annat än vänta, vänta, vänta... försöker att packa lite under tiden;-)

LÄNGTAR efter ett sms i kväll/natt som säger att bebben är här o att de MÅR BRA alla tre:-)

Kommentarer
Postat av: Elin

Iiiiii så spännande! :) Inte för att jag känner Camilla men jag tycker oxå det är såå spännande, antgligen för att vi med väntar bebbe ;)

Hoppas verkligen allt gå bra och att hon har sin lill* skatt hos sig snart! :)Lillan i magen har hicka just nu, det händer väldigt ofta nu förtiden :) Började känna det för 1½ vecka sen, trodde först det var min puls eftersom det kommer så "rytmiskt". Förstod senare på dagen att hon måste ha hicka då jag kände det igen ;) Nu känner jag det typ 1 gång om dagen, det är väl inte skadligt för den lilla att sörpla så mycket fostervatten?Vad hittar ni på en fredagkväll som denna då? Är det fredagsmys som gäller? :)Kramis!

2010-06-11 @ 18:26:28
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0