Hej o håååå...

...livet leker:-)!!! Ja, det känns verkligen så - allt bara flyter just nu o jag njuter för fulla drag:-).

Det är så roligt att få pyssla, styra o stöka i sitt egna hem PLUS att allt som hänt den sista tiden har gjort att jag o K faktiskt har en helt ok kontakt just nu, o det känns så skönt både för min egen o barnens skull!!!

HOPPAS DET HÅLLER I SEJ!

Eftersom huset i princip är tomt så får K vara här hemma hos mej med barnen - fast jag får tid att fixa o styra så som jag vill ( nu menar jag när det är "hans" tid att ha barnen...)

Nästa vecka ska han vara bortrest så då är det bara jag o barnen, mysmys - Aliya ska vara på Sports Camp tisdag - torsdag (dagtid) så då får jag o Mille lite "egentid"... Nu har han ÄNTLIGEN börjat rulla över från mage t rygg:-) Enl läkaren på BVC är han "sen" pga av att han lagt allt krut på det verbala istället (han pratar ju så det sprutar om den lille munnen, hihi) - ofta gör tydligen barn så: antingen satsar de på den motoriska utvecklingen lr den verbala...o det är lika ok båda två! Själv har jag en känsla av att Mille kommer "hoppa över" krypstadiet o börja GÅ direkt istället - han vill ju helst att vi ska hålla i honom ståendes o så har det varit sen han föddes;-).

Idag hämtade o monterade jag vårt nya köksbord oxå - visst blev det fiiint:-). Än är det mest lime i köket...jag som skulle ha oreange;-) men, men...det kommer, det kommer!

O så har jag möblerat om i Aliyas rum oxå... det blev så ljust när hon skulle sova pga att rullgardinen inte riktigt täcker hennes 215 cm fönster:-O - det blev mycket bättre så här:-) Milles babygym fick flytta in medan jag monterade i köket;-)

Nu ska vi mysa m popcorn:-)


Kommentarer
Postat av: Elin

Ja, det är klart det tar tid att komma helt iordning, om man nu någonson gör det! ;) Tycker man har pojrkt på gång hela tiden, man vill förnya heeela tiden :)

SPA skulle du absolut vara värd efter allt, bara rå om dig själv lite..sånt behövs!Ja, det är som sagt igen idè att försöka planera sin förlossning fullt ut man får ta det för vad det är när man väl kommer dit. Visst kan man förbereda sig lite, vilket jag försöker göra men att bestämma HUR man vill ha det med vilken bedövning osv är omöjligt, det får man ta när det väl är dax :)Oj, lät inget kul alls med mjölkstockning och sen infektion på det, stackars C!

Jag tycker det är väldigt märkligt att ingen pratar om tiden efter förlossningen, borde vara lika självklart som tiden innan?! Alla kvinnor har säkert mer eller mindre krämpor när barnet väl har kommit ut, sånt måste man oxå kunna prata om.Jag vill jätte gärna komma och hälsa på i nya lyan! :) Tid nått denna vecka?KRAMISAR!

2010-07-04 @ 23:23:19
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0