3:e advent...

och imorgon är det Lucia PLUS något mycket speciellt, nämligen min lilleman Milles FÖDELSEDAG!!! Kan inte fatta att det har gått ett helt ÅR sen jag fick upp honom i min famn för första gången?! Snyft, blir nästan gråtfärdig när jag tänker på hur fort allt går... Så imorgon blir det ett litet kalas för oss i närmsta familjen eftersom vi hade släkten här förra helgen. Tårta o paket såklart...o sen ska vi även gå o se Aliya o hennes medverkan i Luciatåget på skolan :-D!
Idag har jag varit på dop för min bästa väninnas lille söta Noah! Han var så duktig i kyrkan men var nog lite tung för faddrar o föräldrar eftersom han trots allt har hunnit bli 6 mån ;-), men allt gick så bra o det var jättefint! Kan tycka om kyrkan som lokal fast jag har svårt för det religiösa pratet - jag har faktiskt gått ur Svenska Kyrkan o vi valde ju att inte döpa Mille. Vill han bli medlem är det hans val när han är mogen för ett sånt beslut helt enkelt!
Aliya är döpt och det gjordes mycket av tradition...vi var helt enkelt inte så gamla/mogna o funderade inte så mycket över själva innebörden av dopet då. Nu när man blivit äldre så ifrågasätter o ser man saker på ett annat sätt, iaf så gjorde vi det ;-). Har inget emot att andra väljer att döpa sina barn, o jag deltar gärna under ceremonin men däremot så ber jag inte böner eller dyl som prästen ber oss om att göra - känns fel helt enkelt eftersom jag inte tror på Gud! Däremot så tror jag på NÅGOT...kanske ödet, men det är nog bättre att inte försöka sätt ord på det ;-)!
Nä, nu ska jag börja förbereda lite inför morgondagen :-D Lilleman sover sen sju o nu ska även storasyster i säng, så att hon är pigg imorgonbitti när vi ska upp o sjunga :-D!
Ha en skön söndagskväll (o glöm inte att släcka ljusen!;-)
En nybadad minifamilj :-D
!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har ni haft namngivningsceremoni istället? Eller inte haft något? Funderar på hur vi ska göra med liten...

2010-12-13 @ 09:44:42
Postat av: Jennifer

Hej!Vi hade först tänkt att ha en namnfest men I och med att det hänt lite under året (separation o flytt) så blev det helt enkelt inte av... Känns lite tråkigt men samtidigt vet jag att det hade blivit konstigt/krystat att försöka ha en namnfest mitt i allt oxå - skulle blivit så "fel" för vilka i släkten skulle då ha kommit osv?!Tror inte att min son kommer "lida" av att det inte blev av men visst, mitt samvete känner ngt annat från o till... Men, men, ingen idé att vara ångerfull o bitter ;-)!Hoppas ni får till en fin tillställning för er lill* - man behöver ju inte göra ngn stor grej av det eg, eller hur?!Lycka till :-D!

2010-12-13 @ 12:45:17
URL: http://mammaninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0