Bloggar hit o bloggar dit...

Go kväll!

Har lite egentid då M sover o A är på basketmatchen mellan Dolphins o Solna (hoppas vi vinner, heja heja!)...

Har fastnat vid datorn en stund o det var faktiskt en intervju m Katrin Zytomierska (???) på radion idag som fick mej att "glutta" runt lite. Enl mej så är hon en tjej som tydligt har mycket säga o tycka till om, vilket inte är fel alls - tvärtom! Jag gillar när folk säger som de tycker, så länge de kan stå för det såklart!
Tydligen så har det blivit lite "tävling" mellan henne o hennes ex Alex Schulman o hon sa att hon oftast vinner (antal bloggläsare per vecka) vilket hon tyckte var konstigt. Alex är en mycket bättre skribent enl henne...

Vad som förvånade mej var att hon "bara" har ca 300 000 läsare/ vecka medan en tjej som Kissie har över MILJONEN - HUR ÄR DET MÖJLIGT??? Gick in på hennes blogg o blir ju yr i huvudet av allt snack o vulgära bilder/uttryck...o hon blir en "FÖREBILD" för yngre tjejer??? Så jäkla fel ute det här samhället är, kan inte säga annat...

Usch, ibland undrar jag över hur mina egna barn kommer att få växa upp - vad händer DÅ om detta (typ Kissie o hennes uttalanden, oavsett om hon är "fejk" eller inte) kan pågå NU??? Mår lätt illa faktiskt!

Nä, nu ska jag sluta beklaga mej;-) Jag är ju vuxen nog att kunna VÄLJA det jag läser, o det gör jag verkligen...Ska lära mina barn detsamma;-) Kritiskt granska!!!

Imorgon är en STOR dag, om allt går som det ska! Det finns inget jag längtar efter så mycket som just detta - när det är över kan jag äntligen få möjlighet till mycket som jag inte har kunnat eller har gjort på LÄNGE (barnen är ju alltid prio. ett!!!). Tufft men rätt!... Återkommer såklart med mer info så fort jag vet mer:-D!!!

Nu ska jag nog lyxa till det m ett bad innan DHW...

Sov gott när det är dax! Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0